Automate your Marketing
with Womplify




 
zahariman's FotoPage-PhotographeR On The Move

By: zahariman mokhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark
LAGI UPDATE

sambungan kawin si shahrul ari tu.. kali ni belah laki pulak kat sg buloh.















Bravo! Bravo!
Manfrotto Tongkat Ali

The Big Pictures
© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008



Monday, 27-Oct-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
KEMBANGkuncupOTAKkuSETELAHlamaTAKpegangKAMERA....OCTOBER 2008


minggu lepas aku telah memenuhi permintaan member tempat kerja aku untuk menjadi tukang tangkap gambar pada wedding day dier. Nak jadi criter aku telah terkena shift malam pada minggu tersebut, maka shahdan bengkak mengkak lah mataku ini apabila keesokan harinyer aku kene bergerak ke kulim... best best best..dan bertambah syahdu lah kisah diatas apabila aku kena menunaikan tanggungjawab setelah lama tidak memegang kamera.walaubagaimanapun aku berharap agar en.shahrul a.k.a member aku itu berpuas ati dengan hasil penangkapan aku ini..next week, tangkap gambor belah lelaki pulak... adios..

Phase 1: solemnization night









Phase 2: wedding choronology
















Manfrotto bayam rebus,

The Big Pictures
© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008


Sunday, 26-Oct-2008 17:43 Email | Share | | Bookmark
lama tak menembak daaa....



manfrotto tat nenas

The Big Pictures
© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008



Sunday, 28-Sep-2008 17:05 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDILFITRI 2008



regards,
zahariman mokhtar
www.the-big-pictures.com




Sunday, 24-Aug-2008 09:18 Email | Share | | Bookmark
The Wedding Of Cak 'on And Maryam @ Alor Star

Trip kali ni, memang meriah giler..ari tu, mase dewang akad nikah, aku g ke kelantan, yop aku kawin (previous entry).. selamat pengantin baru untuk Cak 'on dan Maryam..
also, a big congratulation to Big's Crew yang sangat dedicated tangkap gambar dewang..
yeeeeeeeeeeeeeehaaaa!!!

























...................................................................................................................................................
Wide Version











makan buah kat rumah lei, grik


Yahoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!

ZED.MAN
THE BIG PICTURES.COM
012.284.7670
email:bigsteve@the-big-pictures.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net